Vodič za popravak vašeg I-phone-a

Ako imate I-phone, znate da ih ponekad treba samo popraviti ili popraviti kako bi se ponovno pokrenuli. Možda ćete se iznenaditi kada saznate koliko je jednostavno popraviti vlastiti I-phone s pravim informacijama i pravim alatima. Uz korake u ovom vodiču naučit ćete sve što trebate znati o popravljanju vlastitog I-phona kod kuće, uštedi novca ali i o tome kada ipak trebate posjetiti I-phone servis.

Zašto vam je potreban popravak I-phonea?

Postoji nekoliko razloga zašto biste mogli razmisliti o tome da svoj telefon odnesete na popravak. Ako vam je ispao i napukao mu zaslon, ako ste po njemu prolili tekućinu ili ako postoji neko drugo mehaničko oštećenje, možda bi se isplatilo pokušati ga odnijeti na popravak. Ili, ako ustanovite da vam je potrebna pomoć u ažuriranju softvera i dodavanju/brisanju aplikacija (to nije je nešto što samo Apple serviseri mogu učiniti), onda je slanje na iphone servis vjerojatno dobra ideja.

Koji su najčešći problemi s I-phone telefonima?

Apple je renomiran brend, ali nije imun na greške u proizvodnji. Može biti teško utvrditi je li I-phone prehlađen 🙂 ili samo ima nekih problema sa softverom, i iz tog razloga mnogi ljudi izbjegavaju odnijeti svoje I-phone na popravak sve dok ne istekne jamstvo.

Koje su moje mogućnosti da popravim svoj I-phone?

Mnogi vlasnici nezadovoljni su performansama svog telefona i žele ga popraviti. Ovisno o tome gdje ste kupili telefon i koliko ste ga platili, Apple može ponuditi besplatan popravak. U suprotnom, morat servis ćete potražiti negdje drugdje. Ali evo dobrog pitanja: ako je moj zaslon napuknut ili ne radi kako treba, trebam li i dalje ići u skupi Apple servis? Ne nužno. Dok većina servisa koristi originalne dijelove, neke tvtke dijelove nabavljaju povoljnije pa je popravak znatno jefitiniji.

Kako mogu znati je li tvrtka za popravak telefona dobra ili loša?

Tako da se raspitate i vidite jesu li ih vaši prijatelji ili obitelj koristili. Također pogledajte koliko godina posluju, pročitajte online recenzije i pogledajte koliko dugo traju njihova jamstva. Ako ipak dobijete lošu jabuku, trebate znati da postoji pomoć za vas ako nešto pođe po zlu. Nemojte se bojati postavljati pitanja; bolje je pitati sada nego kasnije kada nemate načina da dobijete pomoć.

Trebam li sam popraviti svoj I-telefon?

Ponekad kada ispustite I-phone, može se činiti da za njega nema nade. Međutim, kada ga pobliže pogledate i možda čak i očistite dio te štete, možda ćete ga moći sami popraviti. Na taj način, umjesto da potrošite stotine eura na novi telefon, možete zamijeniti određene dijelove za manju cifru.

Najbolja mjesta za dobivanje ponuda za popravak.

Internet je uvijek odlično mjesto za traženje mišljenja drugih korisnika o nekoj tvrtci. Informaciju možete potražiti na stranicama kao što je LinkedIn ili jednostavno pretražiti tvrtke za servis I-phona u svojoj oklini. Također, ako imate osiguranje na svom telefonu, svakako provjerite opcije popravka prije nego što dobijete ponudu od bilo koga drugog.