Noerror naušnice

Čelični nakit za žene

Čelični nakit uvelike se vraća posljednjih godina, a ovaj trend ne pokazuje znakove usporavanja. Čelični nakit, koji se često naziva nakitom od nehrđajućeg čelika ili hipoalergenim čeličnim nakitom, na prvi pogled izgleda poput srebra ili zlata, ali zapravo je izrađen od drugih vrsta metala. Kada kupujete čelični nakit, možete birati između naušnica i ogrlica, narukvica i prstenja, čak i dodataka za kosu kao što su trake za glavu i ukosnice.

Anatomija nakita

Komadi nakita često su izrađeni od plemenitih metala poput zlata ili srebra, ali postoje i druge opcije poput čelika. Čelik je sve popularniji materijal za nakit jer nudi širok raspon boja, tekstura i završnih obrada koje ga čine elegantnom opcijom. Čelični nakit također je izdržljiv pa ne zahtijeva održavanje kao druge vrste metala. To čini čelični nakit savršenim za aktivne žene koje žele nositi svoje dodatke dok se bave sportom ili vježbaju bez straha da će se oštetiti. Ako želite unijeti malo raznolikosti u svoju kolekciju, razmislite o odabiru komada nakita od čelika!

Najpopularnija vrsta naušnica

Naušnice su popularna vrsta nakita koju nose žene i muškarci. Naušnice se mogu nositi kao modni izraz ili kao jednostavan način dodavanja odjeće.Naušnice dolaze u mnogo različitih oblika, veličina, boja, stilova, materijala i cijena. Neke naušnice su mali nitni koji su jedva primjetni, dok druge mogu biti velike naušnice u obliku koluta ili spuštene naušnice koje vise ispod ušne školjke. Zakovci se često prodaju u kompletu s dva para: jedan par je obično srebrni, dok je drugi zlatni ili ružičasto-zlatni. Karike dolaze u svim veličinama; neki veći obruči mogu pokriti cijeli režanj dok manji obruči mogu stati unutar režnja.

Najpopularnije vrste ogrlica

Ogrlice su sastavni dio ženskog ormara s nakitom. Elegantne su i mogu se obući gore ili dolje, ovisno o tome što vam je potrebno. Međutim, većina ogrlica izrađena je od osjetljivih materijala poput zlata ili srebra koji potamne, puknu se ili se jednostavno istroše s vremenom. Čelik je dovoljno izdržljiv da traje godinama bez ikakvih znakova trošenja, a uz to je izvrsna alternativa ako tražite nešto drugačije od svih zlatnih i srebrnih ogrlica.

Najpopularnije vrste narukvica

Narukvice su moderan način da pokažete svoj stil. Mogu se nositi na zapešću, na gležnju ili čak kao ogrlicu. Postoji mnogo različitih stilova narukvica koje možete izabrati, uključujući bisere, metal, kožu itd. Jedna od naših omiljenih vrsta je čelični nakit. Čelični nakit izrađen je od izdržljivog metala koji će vam trajati cijeli život bez hrđe ili potamnjenja. Ova vrsta narukvice je posljednjih godina viđena kod slavnih osoba poput Angeline Jolie i Emme Watson jer nudi i stil i izdržljivost po pristupačnoj cijeni. Da biste saznali više o ovoj vrsti narukvice, kontaktirajte nas danas!

Najpopularnije vrste prstenja

Mnogi ljudi odlučuju nositi prstenje kao znak svoje predanosti u braku. Drugi ih odlučuju nositi kao izraz ljubavi prema drugoj osobi. Čelični nakit popularan je izbor i za muškarce i za žene. Za muškarce, čelično prstenje je odličan način da pokažete svoju ljubav bez nošenja skupog prstena. Ova vrsta nakita također je popularna kod žena koje žele nositi prstenje, ali ne žele gnjavažu ili troškove koje zlato ili srebro mogu donijeti. Ove vrste komada su moderne, izdržljive, pristupačne i savršeno praktične!

Savjeti za stiliziranje

  1. Stavite svoj nakit u više slojeva kako biste stvorili dojam sa samo jednim komadom. Započnite s jednom narukvicom, ogrlicom ili naušnicom, a zatim nanesite dodatne dodatke poput prstenja ili sata.
  2. Miješajte metale! Zlato i srebro uvijek dobro izgledaju zajedno, ali mogućnosti tu ne prestaju! Pokušajte pomiješati čelik u zlatnoj boji sa srebrnom ili brončanom kako biste dodali boju svojoj kolekciji, a da pritom ne potrošite novac.
  3. Završite svoj komplet s malo blještavila! Imajte na umu da možete nositi čelični nakit kao i komade od čistog srebra ili pozlaćene komade – samo ih držite podalje od drugih metala kako ne bi međusobno negativno reagirali. A kada tražite nove komade za kupnju, poslužite se ova tri savjeta i pobrinite se da sve što kupite bude kvalitetno. Na primjer, ako tražite ogrlice, pokušajte nabaviti one od lančića od nehrđajućeg čelika umjesto od plastike. Ako će imati zakovice na sebi (mislite: čokere), odaberite metalne zakovice umjesto plastičnih. A ako se radi o naušnici, neka stupić bude metalni umjesto plastični; čak i ako se ne radi o paru skupih naušnica (oko 5 dolara), ti mali detalji su ono što će činiti razliku!

Izvor fotografije: error-jewellery.com